Fellesskap for kvinner i Fyllingsdalen

Fellesskap for kvinner i Fyllingsdalen.

Det er fellesskap for kvinner annenhver onsdag i Fyllingsdalen kirke. Første gang i høst blir onsdag 23/8. Møtene starter kl 19:00 og slutter 21:30.

Fellesskapet er åpent for alle kvinner!  Ingen påmelding er nødvendig, det er bare å møte opp.

Vi starter med et enkelt kveldsmåltid og sosialt samvær. Deretter går vi gjennom dagens tema i mindre grupper. Kvelden blir avsluttet med en kort samling i kirkerommet.

I høst bruker vi boken «Ferdig prestert» av Maria Celine Lundeby. Til hver samling er det en kort tekst, noen bibeltekster og spørsmål. Temaer i høst blant annet «Bak fasaden», «Et liv i bevegelse», «Å være ei god veninne», «Guds plan» og «Den hellige ånd». Les utdrag fra boken her.

Boken kan kjøpes i Bergen Kristne Bokhandel og på Norli Galleriet.

Kontakt menighetskontoret eller Dagny Faksvåg Haugen (476 06 633)/Kristin Guldbrandsen Frøysa (480 22 045) dersom du har spørsmål om gruppen.