Fellesskap for kvinner i Fyllingsdalen

Møtene er åpne for alle kvinner, både unge og gamle. Ingen påmelding er nødvendig, det er bare å møte opp. Møtene starter kl 19:00 og slutter 21:30.

Fellesskap for kvinner i Fyllingsdalen

Der er fellesskap for kvinner annenhver tirsdag i Fyllingsdalen kirke (i partallsuker). Kvinner i alle aldre er velkommen!  Ingen påmelding er nødvendig, det er bare å møte opp. Møtene starter kl 19:00 og slutter 21:30.

Vi starter med et enkelt kveldsmåltid og sosialt samvær. Deretter går vi gjennom dagens tema i mindre grupper. Kvelden blir avsluttet med en kort samling i kirkerommet, der vi synger en salme, tenner lys på lysgloben og ber «Vår Far» og velsignelsen.

I vår bruker vi boken «Ferdig prestert» av Maria Celine Lundeby. Boken er skrevet spesielt med tanke på ungdom, men passer også for voksne kvinner. Til hver samling er det en kort tekst, noen bibeltekster og spørsmål. Tema i vår er blant annet «Ferdig prestert: Rettferdiggjort», «Gud skaper», «Jesus som ikke svarer til forventningene» og «Den hellige ånd». Les utdrag fra boken her.

Boken kan kjøpes i Bergen Kristne Bokhandel og på Norli Galleriet.

Kontakt Dagny Faksvåg Haugen (476 06 633) eller Kristin Guldbrandsen Frøysa (480 22 045) dersom du har spørsmål om gruppen.