Fellesskap for menn

Annenhver torsdag samles et fellesskap for menn Fyllingsdalen kirke. Fellesskapet er åpent for menn i alle aldre, og vi vil gjerne ha flere med. Tema denne våren er "Målrettet liv".

Annenhver torsdag samles en mannsgruppe i Fyllingsdalen kirke. Gruppen er åpen for menn i alle aldre, og vi vil gjerne ha flere med. Vi samles i menighetssalen, og starter alltid med kveldsmat. Deretter er det undervisning og samtale om et tema. Denne våren er temaet «Målrettet liv, og vi arbeider med en bok om dette skrevet av Rick Warren. Vi opplever dette som et godt sosialt fellesskap, og samtidig er det et godt sted for å få åndelig påfyll. Vil du vite mer? Ta kontakt med Olav Haugen på tlf. 924 85 190 eller Gunnar Oppedal på tlf. 986 45 686.

(Illustrsasjonsbildet er lastet ned fra www.freeimages.com).