Kirken søker 9 åringer som Tårnagenter

Lørdag og søndag 17. og 18. februar 2018 inviteres alle 9-åringer til å være agenter for å løse oppdrag og mysterier.

Fyllingsdalen menighet inviterer denne helgen alle 9-åringer til å være Tårnagenter i kirken. I løpet av helgen skal oppdrag og mysterier løses og kirken, tårnet og klokkene utforskes. Barna bor hjemme, men vil være sammen lørdag og søndag. Tårnagenthelgen arrangeres i mange kirker i hele landet, og det kan bli så mange som 10 000 Tårnagenter til sammen i Norge.

Kirketårn og andre hemmelige steder.

Kirketårnet er en skjult skatt for mange barn. Det har vi lyst å gjøre noe med. Der hvor det er mulig, vil barn over hele landet klatre opp i kirketårn denne helgen. Mange vil også utforske om det finnes andre hemmelige steder I kirken, som en kjeller eller et annet skjult rom.

Bibelens fortellinger

I Bibelen, mysterienes bok, finner agentene både agenttips og fortellinger som hjelper dem å løse oppdragene. Kanskje får fortellingene ringvirkninger for både agentene og for andre...

Englevakter

Vil du være Englevakt? En Englevakt er en som er med og passer på barna noen timer i løpet av helgen, en som kan være sammen med gruppene på oppdrag eller stå på post, hjelpe til med maten, m.m.

Tårnagenthelgen er utarbeidet av Kirkerådet i samarbeid med Søndagsskolen.

Påmelding Påmelding for barn og Englevakter skjer på:ga973@kirken.no innen fredag 16. februar.

Hilsen fra oss i Fyllingsdalen menighet.