Konfirmant 2019? - Kickoff på onsdag

Onsdag 11. april er det "Kick off" for neste års konfirmanter kl. 18:00 i Fyllingsdalen kirke

Onsdag 11. april kl. 18:00 inviteres du som nå går i 8. klasse til kickoff for konfirmantåret neste skoleår, gjerne sammen med dine foreldre. Under dette arrangementet vil du få informasjon om det å være konfirmant i Fyllingsdalen kirke.

Selve påmeldingen starter i forbindelse med dette arrangementet, og påmeldingen vil fortsette på nett frem til fredag 29. juni.

Det er sendt ut informasjon til alle døpte og tilhørende medlemmer som bor i soknet. Dersom du ikke har mottatt invitasjon, eksempelvis at du bor i en annet sokn, kan du allikevel konfirmere deg i Fyllingsdalen. Du kan også følge konfirmantundervisningen om du ikke er døpt. Da avtaler vi dåp i løpet av konfirmantåret.

Dersom du ikke har mottatt brev med invitasjon, ta gjerne kontakt med menighetskontoret på tlf. 55 59 71 43/40.

Velkommen til kick-off på onsdag!